My Photo
Name:
Location: Tampere, Finland

Vapaasti temmeltämässä kirjojen ja Internetin ihmemaassa. Erityinen mielenkiinto pieniin eriskummallisuuksiin tässä suuressa maailmassa.

Tässä arviointeja vuoden 2006-2011 aikana lukemistani kirjoista.

Sunday, April 22, 2007

Karin Slaughter: Kadotettu

En pidä Karin Slaughterin kirjoista, mutta hankin ne heti ja luen nopeasti. Niin joskus käy.

Hän kirjoittaa vetävää tarinaa, mutta ihmisille tapahtuu niin inhottavia asioita. Tällä kerralla kyse on uskonnollisen yhteisön väkivaltaisuudesta ja perheväkivallasta. Lastenlääkäri/patologi Sara ja hänen ex-aviomiehensä, poliisipäällikkö Jeffrey löytävät metsästä maahan haudatun arkun, jossa on kuollut tyttö. Tyttö on haudattu elävältä. Hänen perheensä johtaa pientä, uskonnollista lahkoa, jolla on maatila. Kuolleen tytön sisar katoaa ja Jeffrey pelkää, että hän on joutunut saman kohtalon uhriksi.

Poliisi Lena on hankkinut abortin, josta hän ei uskalla kertoa väkivaltaiselle poikaystävälleen. Aborttiklinikalla Lena näkee toisen naisen, jonka kotiin johtavat myös Jeffreyn tutkimukset. Tutkimukset menevät vinoon, koska Lena ei pysty kuulustelemaan naista, Terriä, jonka kanssa hänellä on liian paljon yhteistä - Terriäkin hakataan.

Ei aivan yhtä rajua tavaraa kuin aikaisemmat kirjat, mutta riittävän täynnä väkivaltaa. Jännitystä riittää sen verran, ettei malta olla lukematta loppuun.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home