My Photo
Name:
Location: Tampere, Finland

Vapaasti temmeltämässä kirjojen ja Internetin ihmemaassa. Erityinen mielenkiinto pieniin eriskummallisuuksiin tässä suuressa maailmassa.

Tässä arviointeja vuoden 2006-2011 aikana lukemistani kirjoista.

Wednesday, June 25, 2008

Lincoln Child: Uusi Atlantis

Keskinkertainen jännityskirja. Entinen laivaston lääkäri, sukellusveneissä palvellut ja vaikean tapauksen selvittänyt Peter Child kutsutaan "Deep Storm" -projektiin tutkimaan henkilökunnan outoja oireita. "Deep Storm" on luoliksi laivaston, puoliksi tiedemiesten syvän meren projekti, jossa oletettavasti tutkitaan Atlantis-sivilisaation jäännöksiä. Peter saa pian tulonsa jälkeen selville, että Atlantis on peitetoimi; meren pohjassa arvellaan olevan vieraan sivilisaation jäännöksiä. Sanalla sanoen, UFO.

Keskinkertaiseksi kirjan tekee se, että kirjailija ei käytä omia aineksiaan. Hänen on täytynyt sotkea juttuun terroristeja, vieraan vallan agentteja ja sekopäinen sotilasjohtaja. Hyvä, asiaansa paneutunut krijailija olisi saanut mahtavan kirjan tutkimusasemasta, ulkoavaruuden muukalaisista ja oudoista tautioireista sotkematta siihen noita jokäiväisiä klisheitä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home