My Photo
Name:
Location: Tampere, Finland

Vapaasti temmeltämässä kirjojen ja Internetin ihmemaassa. Erityinen mielenkiinto pieniin eriskummallisuuksiin tässä suuressa maailmassa.

Tässä arviointeja vuoden 2006-2011 aikana lukemistani kirjoista.

Friday, February 09, 2007

Viktor Malarek: Natashat

Joudun ponnistelemaan vakavasti, etten alkaisi inhota koko miessukukuntaa. Malarekin kirjan kuvaama härski, maailmanlaajuinen naiskauppa ei nimittäin olisi mahdollinen ilman asiakaskuntaa. Ei vain miesasiakkaiden valmius pitää tätä hommaa pystyssä rahoillaan, vaan heidän ilmeinen kyvyttömyytensä ja haluttomuutensa nähdä naisissa pakottamisen ja pahoinpitelyn jäljet. Tarkoitan, että jos mies maksaa seksistä teini-ikäisen kanssa, jolla on (jos mies katsoisi muutakin kuin sitä kämmenen kokoista kohtaa reisien välissä) mustelmia, ruoskan juomuja, tupakan polttamia arpia, aliravitsemuksen merkkejä, huumepiikkien arpia ja tyhjä ilme, niin mies on osaltaan syyllinen naisen tilaan. Normaalisti seksiä harjoitettaessa nimittäin toista osapuolta katsotaan ja silloin kaikkea tuota on vaikea olla huomaamatta.

Tällä hetkellä inhoan vain niitä Suomen kansanedustajia, jotka esittivät härskejä puheita, kun Suomeen lainsäädäntöä pykättiin; ja potentiaalisesti suomalaisiakin rauhanturvaajia, koska Kosovossa ja muualla naiskauppa elää juuri YK-sotilaiden, NATO-sotilaiden, oletettavasti EU-sotilaiden, rauhanturvaajien ja avustusjärjestöjen rahoittamana (ja peittelemänä). Inhoan myös Suomen poliisia, joka pitkään kiisti naiskaupan Suomessa. Eläköön rajavartiosto, joka on viime aikoina valpastunut.

Ja voisitteko ystävällisesti sokaista ja kuohita kaikki kiinni saadut bisnekseen osallistuneet ja siitä rahaa ansainneet?

Syyt tähän kovaan kannanottoon selviävät lukemalla tämän kirjan. Ei empaattisille eikä herkkävatsaisille - syntyy pahoinvointia ja painajaisia.

Ja julkinen ruoskinta jokaiselle, joka väittää, että "ne naiset huoraavat ihan vapaaehtoisesti ja monet nauttivat siitä" tai että "miesten on saatava, muuten terveys kärsii - ei väliä siitä vastakappaleesta, sehän ei ole ihminen, vaan huora".

0 Comments:

Post a Comment

<< Home