My Photo
Name:
Location: Tampere, Finland

Vapaasti temmeltämässä kirjojen ja Internetin ihmemaassa. Erityinen mielenkiinto pieniin eriskummallisuuksiin tässä suuressa maailmassa.

Tässä arviointeja vuoden 2006-2011 aikana lukemistani kirjoista.

Thursday, September 01, 2011

Jack Higgins: Tappotanner

Taas ovat Sean Dillon ja kumppanit vauhdissa. Tällä kertaa on kidnapattu 13-vuotias Sara naitettavaksi Irakiin. Dillon ja Billy Salter lähtevät hakemaan tytöä takaisin, mutta homma ei heti onnistu - syntyy vain ruumiita. Samaan aikaan presidentti Putin (muuten ainoa kirjoissa mainittu valtionpäämies - Yhdysvaltojen presidentti on kuvitteellinen hahmo ja Britannian pääministeri mainitaan vain arvonimellä) vaatii, että nämä hankalat tyypit on tapettava pois jaloista kuljeksimasta.

Higginsin ideologia on selkeää. Vanhat IRA-miehet ovat palkattavissa tai sitten brittien palkoissa. Venäläiset ovat värvättävissä brittien puolelle. Islaminuskoiset ovat aina vihollisen puolella ja terroristeja - kaikki, joiden toinen vanhempi on islaminuskoinen, ovat loppujen lopuksi terroristien agentteja. Selvä kuin mikä.

Edelleenkin aivot narikkaan -kirjallisuutta.


1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hei,
olen metsästänyt Linklaterin "Kuussa Tulee" kirjaa mutta menestyksettä. Olisiko Sinulla vinkkiä mistä sen saisi. Sain käsiini engl. ja ruots. kirjat, mutta lapsenlapsille lukisin sen suoraan suomeksi.
Terveisin
Kari Nirha
knirha@hotmail.com

5:28 AM  

Post a Comment

<< Home