My Photo
Name:
Location: Tampere, Finland

Vapaasti temmeltämässä kirjojen ja Internetin ihmemaassa. Erityinen mielenkiinto pieniin eriskummallisuuksiin tässä suuressa maailmassa.

Tässä arviointeja vuoden 2006-2011 aikana lukemistani kirjoista.

Monday, March 27, 2006

Elizabeth Lemarchand: Turha johtolanka

Miellyttävä pieni jännityskirja englantilaista maalaiskylätyyliä. Agatha Christien jalanjäljissä tehty; jopa välttämätön romanssikin on mukana.

Ellen olisi itse nähnyt, millaisia portaikkoja englantilaiset taloihinsa rakentavat, en uskoisi kaikkia näitä portaista putoamisia. Nyt ihmettelen, että he kaikki eivät taita niskojaan. Tämä tarina kuitenkin alkaa miehellä, joka todella tekee niin. Nuori sukulaisnainen hoitaa vanhan invalidin taloutta ja saa osan perinnöstä, ja ilkeä sukulainen syyttää häntä murhasta. Nainen muuttaa maalaiskylään, sijoittaa perintönsä pieneen taloon ja ilkeä sukulainen kiristää uhkailuilla hänet tekemään pienen, avuliaan asian, joka paljastuu rikokseksi. Onneksi kaikki poliisit tässä kirjassa ovat herrasmiehiä, niin että neitokainen ei joudu liian pahaan pulaan. Pari ihmistä kuolee väkivaltaisesti ennen kuin päästään häihin asti, mutta epämiellyttäviin yksityiskohtiin suhtaudutaan hellävaroen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home