My Photo
Name:
Location: Tampere, Finland

Vapaasti temmeltämässä kirjojen ja Internetin ihmemaassa. Erityinen mielenkiinto pieniin eriskummallisuuksiin tässä suuressa maailmassa.

Tässä arviointeja vuoden 2006-2011 aikana lukemistani kirjoista.

Wednesday, August 23, 2006

Robert Crais: Panttivanki

Varoitus: seuraava kirja-arvostelu saattaa sisältää liiallisia juonipaljastuksia, vaikka se ei olekaan tarkoitus.

Jeff Talley on Los Angelesin panttivankiryhmän neuvottelija. Keikka menee pieleen ja Jeffiltä menevät hermot. Hänestä tulee pikkukaupungin poliisipäällikkö. Pikkukaupunkikaan ei ole niin rauhallinen kuin olisi toivottaaa. Kolme luuseria keksii ryöstää kaupan. Kauppiaalla on ase, syntyy ammuskelua; konnat pakenevat. Auto hajoaa, miehet päätyvät linnoittautumaan taloon ja ottamaan perheen panttivangeikseen.

Talleyllä on pulma, ja pulma suurenee, kun paljastuu, että talon kidnapattu omistaja on suhteissa Kalifornian mafiaan. Mafia haluaa saada käsiinsä kaapatun perheen. Heidän on kiristettävä Talleytä tai tapettava tämä. Kirja on kuin tietokonepeli, molemmilla puolilla yllättäviä pelinappuloita. Hyvin monet henkilöt eivät ole sitä, miltä näyttävät, ja uusia ongelmia tulee esiin aina, kun siirrytään uudelle tasolle.

Kirjan kannessa on Bruce Willisin kuva. Tämä olisi juuri sopiva juoni Bruce Willis -elokuvaan; ehkä sellainen onkin tehty.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home