My Photo
Name:
Location: Tampere, Finland

Vapaasti temmeltämässä kirjojen ja Internetin ihmemaassa. Erityinen mielenkiinto pieniin eriskummallisuuksiin tässä suuressa maailmassa.

Tässä arviointeja vuoden 2006-2011 aikana lukemistani kirjoista.

Thursday, July 21, 2011

Janet Evanovich: Luuvitonen

Kirja on ilmeisesti jo viides palkkionmetsästäjä Stephanie Plumista kertovassa sarjassa, mutta ensimmäinen lukemani. Ei jää viimeiseksi - Stephanie on viihdyttävä naisihminen. Viihdyttäviä ovat myös hänen kiinnostuksensa miehiset kohteet, poliisi Joe Moreno ja palkkionmetsästäjä Ranger. Stephaniella on lisäksi sekopäinen puolalais-italialainen suku ja outoja tuttavuuksia, kuten työtoveri ja entinen ilotyttö Lula. Sukulaisista erikoisin on rämäpäinen isoäiti Mazur.

Vauhti on kova ja autoja romutetaan urakalla - onneksi Ranger on hyvä hankkimaan lisää. Stephanie kuvaa aina, mitä hänellä on yllään, mutta kumma kyllä, tarina ei hyydy näihin kuvauksiin, vaan ne tuntuvat vain asiallisilta - mitä ammatilleen omistautunut palkkionmetsästäjä missäkin tilanteessa päälleen vetää. Miessuhteisiinkaan ei ehditä uppoutua, näköjään Stephanien elämän kiintein suhde on hänen hamsterinsa Rex.

Hauska kirja.


0 Comments:

Post a Comment

<< Home