My Photo
Name:
Location: Tampere, Finland

Vapaasti temmeltämässä kirjojen ja Internetin ihmemaassa. Erityinen mielenkiinto pieniin eriskummallisuuksiin tässä suuressa maailmassa.

Tässä arviointeja vuoden 2006-2011 aikana lukemistani kirjoista.

Thursday, September 14, 2006

Karin Slaughter: Merkitty

Neljäs kirja poliisipäällikkö Jeffreystä ja lastenlääkäri Sarasta kertovassa sarjassa. Ilmaisen tämän näin, koska tässä kirjassa kuljetetaan rinnakkain kahta juonta, joista toinen liittyy Jeffreyn ja Saran menneisyyteen ja pyrkii selittämään, miksi Jeffrey on niin raivostuttava.

Heartsdalen poliisiasemalla on normaali aamupäivä ja koululaisten tutustumisretki. Sara on tullut käymään perheriitaa Jeffreyn kanssa. Omapäinen Lena on aloittamassa ensimmäistä työpäiväänsä poliisina (sen jälkeen, kun hänet ristiinnaulittiin sarjan ensimmäisessä kirjassa "Sokaistu").

Asemalle syöksyy kaksi raskaasti aseistettua nuorta miestä, jotka aloittavat verilöylyn. Syy rynnäkköön on ilmeisesti Jeffreyn menneisyydessä, hänen kotikaupungissaan ja sekavissa ihmissuhteissaan. Takaumissa Jeffrey vie Saran tapaamaan lapsuudenystäviään, mutta mikään ei suju niin kuin piti.

Jollakin tavoin kirjassakaan ei kaikki suju niin kuin piti - vai alkaako vain pitkästyttää? Ensimmäinen kirja "Sokaistu" oli melkoinen adrenaliinipaukku. Sen jälkeen sarja on tasaantunut. Toivottavasti Slaughter jättää tämän neljännen kirjan jälkeen Heartsdalen kaupungin rauhaan ja kirjoittaa jostakin muusta.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

I came to your page by chance and really liked your work...it's amazing!! I am an artist too and I know how to recognize a great work...congratulations!!

Miguel Westerberg

7:53 AM  
Blogger Unknown said...

oi

8:31 AM  

Post a Comment

<< Home